Kolmen juuston kukkakaalirisotto

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kolmen juuston kukkakaalirisotto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kolmen juuston kukkakaalirisotto on yksi Hellapoliisin ja Rouva Keton yhteisen kirjan resepteistä ja se sopii nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa paistetun kanan tai kalan seuraksi.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 200 g kukkakaalia
  • 30 g parmesan-juustoa
  • 30 g pecorino-juustoa
  • 2 rkl voita
  • 30 g pehmeää vuohenjuustoa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Murusta tehosekoittimella tai käsin kukkakaali mahdollisimman pieneksi muruksi.
  • Raasta parmesan- ja pecorino-juustot hienoksi raasteeksi.
  • Sulata pannulla tai paksupohjaisessa kattilassa voi.
  • Kuullota kukkakaalia muutama minuutti. Lisää juustoraaste ja vuohenjuusto, anna sulaa.
  • Mausta mustapippurilla. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
  • Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
  • Kolmen juuston kukkakaalirisotto: hh 2,5 g | rasvaa 25 g | proteiinia 13,5 g / annos

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä