Kolmen juuston kukkakaalirisotto
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 200 g kukkakaalia
- 30 g parmesan-juustoa
- 30 g pecorino-juustoa
- 2 rkl voita
- 30 g pehmeää vuohenjuustoa
- mustapippuria
- suolaa
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Murusta tehosekoittimella tai käsin kukkakaali mahdollisimman pieneksi muruksi.
- Raasta parmesan- ja pecorino-juustot hienoksi raasteeksi.
- Sulata pannulla tai paksupohjaisessa kattilassa voi.
- Kuullota kukkakaalia muutama minuutti. Lisää juustoraaste ja vuohenjuusto, anna sulaa.
- Mausta mustapippurilla. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
- Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
- Kolmen juuston kukkakaalirisotto: hh 2,5 g | rasvaa 25 g | proteiinia 13,5 g / annos