Keltainen broileririsotto

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

48 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Iloisen värinen kurkumalla värjätty broileririsotto sopii mainiosti pääsiäiseen. Voit käyttää broilerinfileen tilalla myös broilerinjauhelihaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 punainen paprika
Lisäksi:
  • 2 rkl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika
  • 1 tl kurkumaa
  • 4 dl risottoriisiä
  • 5 dl kuivaa omenasiideriä
  • 3 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
Pinnalle:
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

  • Kuumenna sitruuna & basilika yrttiöljy ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, suola, mustapippuri myllystä, pakasteherneet ja kuutioitu paprika.
  • Kääntele hetki ja nosta sivuun.
  • Kuumenna sitruuna & basilika yrttiöljy paistokasarissa ja lisää joukkoon kurkuma ja risottoriisi. Kääntele hetki.
  • Kaada joukkoon vähän kerrallaan omenasiideriä ja vettä. Anna kypsyä kannen alla. Lisää joukkoon myös murusteltu kasvisliemikuutio.
  • Lisää tarpeen mukaan vettä tai omenasiideriä, kunnes risottoriisi on sopivan kypsää.
  • Sekoita joukkoon broileri-vihannessekoitus. Tarkista maku.
  • Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
  • Vinkki! Voit kaataa risoton joukkoon lorauksen sitruuna & basilika yrttiöljyä tai sekoittaa joukkoon tuorejuustoa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä