Keltainen broileririsotto
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 2 valkosipulinkynttä
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 200 g pakasteherneitä
- 1 punainen paprika
Lisäksi:
- 2 rkl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika
- 1 tl kurkumaa
- 4 dl risottoriisiä
- 5 dl kuivaa omenasiideriä
- 3 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
Pinnalle:
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
- Kuumenna sitruuna & basilika yrttiöljy ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, suola, mustapippuri myllystä, pakasteherneet ja kuutioitu paprika.
- Kääntele hetki ja nosta sivuun.
- Kuumenna sitruuna & basilika yrttiöljy paistokasarissa ja lisää joukkoon kurkuma ja risottoriisi. Kääntele hetki.
- Kaada joukkoon vähän kerrallaan omenasiideriä ja vettä. Anna kypsyä kannen alla. Lisää joukkoon myös murusteltu kasvisliemikuutio.
- Lisää tarpeen mukaan vettä tai omenasiideriä, kunnes risottoriisi on sopivan kypsää.
- Sekoita joukkoon broileri-vihannessekoitus. Tarkista maku.
- Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
- Vinkki! Voit kaataa risoton joukkoon lorauksen sitruuna & basilika yrttiöljyä tai sekoittaa joukkoon tuorejuustoa.