Kasviscannellonit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kasviscannelonit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Oletko koskaan valmistanut kasviscannelloneja? Nämä Välimerelliset pastarullat maistuvat koko perheelle. Voit lisätä täytteeseen myös vaikkapa tonnikalaa, jauhelihaa tai kinkkua.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 iso sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 prk tomaattimurskaa
  • ½-1 ruukku tuoretta basilikaa
  • maun mukaan suolaa
  • maun mukaan mustapippuria myllystä
Täyte:
  • 500 g ricotta-juustoa
  • n. 1- 1 ½ dl aurinkokuivattua tomaattia paloina
  • 1 dl oliiveja viipaleina
  • 2 kananmunaa
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä
Lisäksi:
  • 2-3 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 pkt cannelloneja
Pinnalle:
  • 50-100 g romanojuustoa tai muuta juustoa raasteena

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia.
  • Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska ja anna kiehua hetki.
  • Lisää hienonnettu basilika ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Anna kiehua sen aikaa kun valmistat täytteen ja keität cannellonirullat.
  • Valmista täyte.
  • Laita kulhoon ricottajuusto.
  • Lisää aurinkokuivatut tomaattipalat, oliiviviipaleet, rikotut kananmunat ja suola ja mustapippuria.
  • Sekoita ja tarkista maku.
  • Laita täyte pursotinpussiin ilman pursotinterää.
  • Kiehauta reilusti vettä ja lisää suola ja cannellonit.
  • Keitä hetki, kunnes cannellonit hieman pehmenevät. Valuta cannellonit.
  • Pursota cannellonirulliin täytettä ja purista hieman, jotta se leviää rullan päästä päähän. Laita rullat reunalliseen uunivuokaan vieretysten.
  • Kaada päälle tomaattikastike.
  • Raasta päälle romanojuustoa. Paista 175 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Nauti cannelonit heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä