Kasviscannellonit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 iso sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 prk tomaattimurskaa
- ½-1 ruukku tuoretta basilikaa
- maun mukaan suolaa
- maun mukaan mustapippuria myllystä
Täyte:
- 500 g ricotta-juustoa
- n. 1- 1 ½ dl aurinkokuivattua tomaattia paloina
- 1 dl oliiveja viipaleina
- 2 kananmunaa
- maun mukaan suolaa
- mustapippuria myllystä
Lisäksi:
- 2-3 l vettä
- 1 tl suolaa
- 1 pkt cannelloneja
Pinnalle:
- 50-100 g romanojuustoa tai muuta juustoa raasteena
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia.
- Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska ja anna kiehua hetki.
- Lisää hienonnettu basilika ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Anna kiehua sen aikaa kun valmistat täytteen ja keität cannellonirullat.
- Valmista täyte.
- Laita kulhoon ricottajuusto.
- Lisää aurinkokuivatut tomaattipalat, oliiviviipaleet, rikotut kananmunat ja suola ja mustapippuria.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Laita täyte pursotinpussiin ilman pursotinterää.
- Kiehauta reilusti vettä ja lisää suola ja cannellonit.
- Keitä hetki, kunnes cannellonit hieman pehmenevät. Valuta cannellonit.
- Pursota cannellonirulliin täytettä ja purista hieman, jotta se leviää rullan päästä päähän. Laita rullat reunalliseen uunivuokaan vieretysten.
- Kaada päälle tomaattikastike.
- Raasta päälle romanojuustoa. Paista 175 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Nauti cannelonit heti.