Jalotofu-kasvislasagne

  • 1 h 30 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
jalotofu-kasvislasagne
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Jalotofu

Mehevä kasvislasagne on herkullinen ateria myös kasvissyöjille. Tämä ruoka on myös gluteeniton. Voit käyttää toki halutessasi myös vehnästä valmistettuja lasagnelevyjä.  Kokeile ja ihastu!

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 isoa porkkanaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2-3 rkl auringonkukkaöljyä (vaihtoehto)
  • 300 g marinoitua jalotofua
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 tl basilikaa TAI
  • 1 tl oreganoa (vaihtoehto)
  • 2 rkl maizenaa
  • 200 g juustoraastetta
  • 6 gluteenitonta lasagnelevyä

Valmistusohje

  • Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Raasta kesäkurpitsa.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Paloittele marinoitu Jalotofu ja lisää joukkoon. Kääntele varovasti.
  • Lisää vesi, kasvisliemikuutio, tomaattipyree, basilika tai oregano. Kiehauta.
  • Lisää vesi-maizenaseos ohuena nauhana höyryävään liemeen ja anna kiehua muutama minuutti.
  • Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sulaa. Tarkista maku.
  • Vuoraa vuoka leivinpaperille.
  • Jaa kastike kerroksittain lasagnelevyjen kanssa siten, että pinnalle jää kastikekerros.
  • Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 40-50 minuuttia.
  • Anna ruoan vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.
  • Tarjoa salaatin kanssa.
  • Vinkki! Voit korvata gluteenittomat lasagnelevyt tavallisilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä