Avokado-parmankinkkupasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Avokado-parmankinkkupasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

28 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Muutama päivä takaperin luin netistä Chicling-blogista kotoisin olevasta ja suosituksi tulleesta avokadopastasta, joka oli onnistunut menemään minulta täysin ohi. Samaan aikaan eräs lukijoista pyysi sellaista Facebook-sivuilla. Päätin pyöräyttää pastasta oman versioni. Tässä pastassa maistuu myös parmankinkku, joten lisättyä suolaa ruoka ei tarvitse muuhun kuin pastan keitinveteen.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • vettä
  • suolaa
  • 200 g kokojyväpastaa, penne TAI
  • 200 g gluteenitonta pastaa (vaihtoehto)
  • 2 rkl avokadoöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ punainen chili
  • 70 g parmankinkkua
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 limen mehu
  • 2 avokadoa
  • 30-50 g parmesaania raastettuna
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.
  • Kuumenna avokadoöljy pannulla.
  • Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, hienonnettua chiliä ja parmankinkkua.
  • Kääntele ainekset sekaisin.
  • Lisää kerma ja limen mehu.
  • Halkaise avokadot ja poista siemenet. Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla ja paloittele kuutioiksi.
  • Lisää avokado muiden ainesten joukkoon yhdessä raastetun parmesaanin kanssa.
  • Mausta ruoka rouhitulla mustapippurilla ja silputulla korianterilla.
  • Sekoita joukkoon vielä valutettu pasta tai tarjoa pasta ja kastike erikseen.
  • Huom! Tämä avokado-parmankinkkupasta sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle, kun pastana käytetään gluteenitonta pastaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä