Broilerilasagnette

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Broilerilasagnette
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

32 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Myllyn Paras on tuonut markkinoille täysin kotimaisen Minilasagne -tuotteen. Pienet levyt kypsyvät nopeasti ja maistuvat koko perheelle. Tämä broilerilasagnette on helppotekoinen ja melkoisen tulinen. Mikäli haluat hieman miedomman maun, jätä reseptin jalapenot pois.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl chiliöljyä TAI
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • ¼ tl suolaa
  • ripaus mustapippuria myllystä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 iso sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 iso punainen paprika
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 200 g smetanaa
  • 2-3 dl vettä
  • 2-3 rkl jalapenoja
  • 1-2 tl kuivattua basilikaa TAI
  • 1-2 tl kuivattua oreganoa (vaihtoehto)
  • mustapippuria myllystä
  • 200 g juustoraastetta
  • 200 g Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagnea

Valmistusohje

  • Kuumenna chiliöljy tai rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Paloittele paprika.
  • Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele hetki.
  • Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, smetana, vesi ja jalapenot, sekä basilika tai oregano ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua muutama minuutti.
  • Lisää vielä juustoraaste ja kuumenna.
  • Laita kastike ja täysjyvä minilasagnelevyt kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastiketta. Laita päälle vielä halutessasi hieman juustoraastetta.
  • Kypsennä ruokaa 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia.
  • Tarjoa broilerilasagnette heti.
Broilerilasagnette

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä