Broilerilasagnette
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras
Myllyn Paras on tuonut markkinoille täysin kotimaisen Minilasagne -tuotteen. Pienet levyt kypsyvät nopeasti ja maistuvat koko perheelle. Tämä broilerilasagnette on helppotekoinen ja melkoisen tulinen. Mikäli haluat hieman miedomman maun, jätä reseptin jalapenot pois.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl chiliöljyä TAI
- 3 rkl rypsiöljyä
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- ¼ tl suolaa
- ripaus mustapippuria myllystä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 iso sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 iso punainen paprika
- 400 g tomaattimurskaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 200 g smetanaa
- 2-3 dl vettä
- 2-3 rkl jalapenoja
- 1-2 tl kuivattua basilikaa TAI
- 1-2 tl kuivattua oreganoa (vaihtoehto)
- mustapippuria myllystä
- 200 g juustoraastetta
- 200 g Myllyn Paras Täysjyvä Minilasagnea
Valmistusohje
- Kuumenna chiliöljy tai rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paloittele paprika.
- Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele hetki.
- Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, smetana, vesi ja jalapenot, sekä basilika tai oregano ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua muutama minuutti.
- Lisää vielä juustoraaste ja kuumenna.
- Laita kastike ja täysjyvä minilasagnelevyt kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastiketta. Laita päälle vielä halutessasi hieman juustoraastetta.
- Kypsennä ruokaa 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia.
- Tarjoa broilerilasagnette heti.