Nuudelipannu
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Nuudelipannut ovat käteviä, sillä voit käyttää niissä aina erilaisia proteiininlähteitä. Voit hyödyntää ruoassa myös erilaisia jääkaappisi kasviksia. Porsaanlihan tilalla voit käyttää naudanlihaa, jauhelihaa, broilerinfileesuikaleita, kanajauhelihaa, pekonia, tonnikalaa tai vaikka lohta. Käytä kasviksia vaihdellen mieltymysten tai jääkaapin sisällön mukaan.
Kokeile erilaisia nuudeleita. Testaa täysjyvänuudeleita, riisinuudeleita tai riisipastaa. Mausta korianterilla, mintulla tai thaibasilikalla.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 200-300 g porsaanlihasuikaleita
- 2 rkl rypsiöljyä
- ¼ tl suolaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- ½ paprika
- 2 porkkanaa
- 2-3 pussia nuudeleita + kiehuvaa vettä
- 2 rkl soijakastiketta
- mustapippuria myllystä
Lisäksi:
- korianteria TAI
- minttua (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota porsaanlihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista väri lihasuikaleisiin kauttaaltaan. Mausta suolalla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.
- Paloittele paprika ja kuori porkkanat ja leikkaa suikaleiksi tai kiekoiksi. Lisää kasvikset pannulle.
- Ota nuudelit pois pakkauksistaan ja laita ne kulhoon.
- Kaada päälle kiehuvaa vettä ja avaa nuudelipussien mausteet ja sekoita liemeen. Anna kypsyä muutama minuutti. Valuta.
- Lisää valutetut nuudelit pannulle ja kääntele kovalla lämmöllä käännellen. Mausta soijakastikkeella.
- Rouhi vielä joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku.
- Ripottele nuudelipannun pinnalle halutessasi tuoretta korianteria tai minttua.