Stroganoff
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- tilkka öljyä paistamiseen
- 400 g naudan sisäpaistia TAI
- 400 g naudan paahtopaistia (vaihtoehto) TAI
- 400 g naudan palapaistia (vaihtoehto)
- 1 iso sipuli
- suolaa
- mustapippuria TAI
- pippurisekoitusta
- vettä
- ½-1 prk tomaattipyreetä
- vehnäjauhoja
- maustekurkkuja
- kermaa TAI
- smetanaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Leikkaa liha poikkisyin suikaleiksi.
- Silppua sipuli. Käristä sipuli kuumassa pannussa öljyssä, lisää joukkoon liha.
- Kun liha on saanut väriä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää joukkoon vettä sen verran, että lihat peittyvät. Kiehauta. Lisää tomaattipyree.
- Suurusta veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Anna hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
- Lisää suikaloidut tai kuutioidut maustekurkut ja tilkka kermaa tai smetanaa.
- Tarjoa lisäksi perunasosetta ja lusikallinen smetanaa annosta kohden. Nauti stroganoff heti.