Naudanlihaa punaviinissä
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- voita
- 1 kg naudanpaistia
- 4 sipulia
- 3-4 porkkanaa
- 200 g tuoreita herkkusieniä
- 3 valkosipulinkynttä
- 4 rkl tomaattipyrettä
- mustapippurirouhetta
- 1 tl kuivattua timjamia
- ½ dl Touch of Taste Häränlihafondia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- ½ l punaviiniä
- 1 laakerinlehti
Valmistusohje
- Paloittele naudanpaisti reiluiksi suupaloiksi.
- Kuumenna voi padassa. Paista lihaan väri kauttaaltaan.
- Lisää joukkoon paloitellut porkkanat, lohkotut herkkusienet, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattipyree, mustapippuria, kuivattua timjamia, lihafondi, vehnäjauhot, punaviini ja laakerinlehti.
- Pyöräytä ainekset sekaisin.
- Kypsennä padassa 125-150 asteisessa uunissa, kunnes liha on kypsää. Tarkista maku.
- Jos käytät painekattilaa, anna padan muhia 40 minuuttia.
- Naudanliha punaviinissä sopii niin arkeen kuin juhlaan.
- Vinkki! Mikäli valmistat ruoan uunissa, tarkkaile nesteen määrää kypsennyksen aikana ja lisää tarvittaessa hieman vettä.