Härän ribsit ja couscous-kidneypapulisäke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Härän ribsit ja couscous-kidneypapulisäke
öljyä grillin voiteluun
1 pkt HK Härkä ribs, BBQ
3 dl vettä
½ lihaliemikuutio
3 dl couscousia
1-2 rkl öljyä
1 prk valutettuja kidneypapuja
2-4 kevätsipulinvartta hienonnettuna
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Valmista liha pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Valmista lisäke. Kiehauta vesi ja lihaliemikuutio.
Nosta pois liedeltä ja lisää couscous ja öljy, sekä valutetut kidneypavut, sekä hienonnettu kevätsipuli.
Leikkaa liha luurivien välistä viipaleiksi ja tarjoa lisäkkeen kanssa.
Vinkki! Voit lisätä couscouslisäkkeen joukkoon tuoreita yrttejä, vihanneksia tai vaikkapa fetajuustoa.