Härän ribsit ja couscous-kidneypapulisäke

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Härkäribs on upea lihaisa uutuus, jossa luurivien välissä on mehevää lihaa. Loistava grilliherkku grillibileisiin!

Advertising information

 

Härän ribsit ja couscous-kidneypapulisäke

öljyä grillin voiteluun
1 pkt HK Härkä ribs, BBQ

3 dl vettä
½ lihaliemikuutio
3 dl couscousia
1-2 rkl öljyä
1 prk valutettuja kidneypapuja
2-4 kevätsipulinvartta hienonnettuna

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Valmista liha pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Valmista lisäke. Kiehauta vesi ja lihaliemikuutio.
Nosta pois liedeltä ja lisää couscous ja öljy, sekä valutetut kidneypavut, sekä hienonnettu kevätsipuli.

Leikkaa liha luurivien välistä viipaleiksi ja tarjoa lisäkkeen kanssa.

Vinkki! Voit lisätä couscouslisäkkeen joukkoon tuoreita yrttejä, vihanneksia tai vaikkapa fetajuustoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä