Grillihärkää ja vesimelonisalsaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kaunis ilma ja grillattu ruoka, voittamaton yhdistelmä!
Grillaa mureiden pihvien seuraksi tuoksuvaa valkosipulia.
Pihvit grillissä
Härän ulkofileetä 150 g/ruokailija
tilkka oliiviöljyä
Santa Maria Bbq & Grill Mesquite -mausteseosta myllystä
Leikkaa liha noin kolmen sentin paksuisiksi pihveiksi.
Kaada lautaselle tilkka oliiviöljyä ja käännä pihvit öljyssä.
Kuumenna grilli kuumaksi ja paista pihvit molemmin puolin, kunnes saat pintaan kunnon värin.
Tiputa hieman lämpöä ja paista muutama minuutti.
Mausta Bbq & Grill -mausteseoksella.
Tarjoa lisäksi keitettyjä uuden sadon perunoita, voita ja paahdettua valkosipulia, sekä vesimelonisalsaa.
Paahdettua valkosipulia
1 valkosipuli/4 ruokailijaa
oliiviöljyä
lempimaustetta
Leikkaa kokonaisesta valkosipulista yläosa irti siten, että kynnet näkyvät.
Kaada päälle hieman oliiviöljyä, ripottele pinnalle mausteita.
Kypsennä grillissä, kunnes kynnet pehmenevät.
Irroita kynnet pihvin seuraksi.
Vesimelonisalsa 4:lle
n. 300 g vesimelonia (puhdasta melonia ilman kuoria)
1 pieni punasipuli tai sipulia varsineen
1/2 sitruunan mehu
ripaus sokeria
ripaus suolaa
pippuria myllystä
Leikkaa meloni pieniksi kuutioiksi, silppua sipuli.
Purista joukkoon sitruunan mehu.
Mausta ripauksella sokeria ja suolaa.
Rouhi joukkoon pippuria.
Anna maustua sen aikaa, kun valmistat grilliruoan.
Lisää halutessasi joukkoon tuoreita yrttejä silppuna.