Kesäkurpitsamuffinssit

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kesäkurpitsamuffinssit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Kesäkurpitsamuffinssit on helppo leivonnainen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Kesäkurpitsa on monipuolinen raaka-aine, joka mehevöittää niin suolaiset kuin makeatkin taikinat. Kuppikakuista saat erityisen meheviä lisäämällä taikinaan raastettua kesäkurpitsaa. Miedon makunsa vuoksi kesäkurpitsa ei kuitenkaan anna taikinaan makua.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
muffinssit:
  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 dl muscovadosiirappia
  • 4 kananmunaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl maitoa
  • 4 dl raastettua kesäkurpitsaa
  • 1-2 tl kanelisokeria
Kuorrute:
  • 200 g tuorejuustoa
  • 3 dl Dansukker tomusokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
Pinnalle:
  • kanelisokeria

Valmistusohje

  • Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla.
  • Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Jäähdytä.
  • Vatkaa kuorrutteen ainekset sekaisin ja lusikoi jäähtyneiden muffinssien päälle.
  • Ripottele pinnalle hieman kanelisokeria.
  • Säilytä kesäkurpitsamuffinssit jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä