Joulukuusi-kuppikakut

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
joulukuusi-kuppikakut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

47 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Joulukuusi-kuppikakut on joulumausteilla maustetttuja kuppikakkuja, jotka voit koristella helposti joulukuusen näköiseksi. Koristelussa voit käyttää mielikuvitusta. Valmiit koristerakeet tekevät kuusista persoonallisia ja niiden koristeluun osallistuu mielellään lapsetkin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl piparkakkumaustetta
  • 1 tl Dansukker vaniljasokeria
  • 1 ½ dl rypsiöljyä
Pinnalle:
  • 500 g voita TAI
  • 500 g margariinia (vaihtoehto)
  • 1 kananmuna
  • 5-6 dl Dansukker tomusokeria
  • vihreää geelimäistä elintarvikeväriä
  • koristerakeita

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunat ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rypsiöljy ja sekoita.
  • Jaa taikina muffinivuokiin siten, että taikinaa on vuoissa 2/3 vuoan tilavuudesta.
  • Paista 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kuohkeita ja saanut vähän väriä.
  • Jäähdytä muffinit täysin.
  • Valmista kuorrute.
  • Vaahdota huoneenlämpöinen voi, kananmuna ja tomusokeri kuohkeaksi. Värjää lopuksi geelimäisellä elintarvikevärillä vähän kerrallaan sekoittaen, kunnes saat sopivan värisen tahnan.
  • Laita pursotinpussiin tylla ja pursota täyte muffinien päälle keoksi. Koristele koristerakeilla.
  • Säilytä kuppikakut jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
joulukuusi-kuppikakut

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä