Halloumiranskalaiset, lohkoperunat ja coleslaw

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Halloumiranskalaiset, lohkoperunat ja coleslaw
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Heinz

Illanistujaisiin tai vaikka viikonlopun herkutteluun sopii ihastuttavat halloumijuustosta tehdyt ranskalaiset, rapeat lohkoperunat ja upean makuinen coleslaw. Kylkeen muutama herkullinen dippikastike ja koko komeus on valmis tarjottavaksi.
Oletko ketsupin ystävä? Haluaako lapset ketsuppia jokaiseen ruokaan? Ei hätää, nimittäin Heinz on tuonut valikoimiin ketsupin, jossa ei ole lainkaan lisättyä sokeria, suolaa, säilöntä- ja väriaineita. Ketsuppi on myös gluteeniton ja vegaaninen. Nyt ei tarvitse rajoittaa enää ketsupin käyttöä!
Heinzin valikoimista löydät myös sopivan kokoisen majoneesipullon, josta voi helposti pusertaa lisämakua erilaisiin ruokiin ja dippailuun. Lempeän makuinen majoneesi sopii moneen. Kokeile sellaisenaan tai vaikka yrteillä tai erilaisilla mausteilla maustettuna.

Advertising information


Tarkemmat tuotetiedot Heinzin ketsupista tästä ja majoneesista tästä.

Video:

Ainekset

4 annosta
Lohkoperunat:
  • 1 kg kiinteitä perunoita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • ½-1 tl (tai maun mukaan) chilihiutaleita
  • ½ dl rypsiöljyä
Tarkemmat tuotetiedot Heinzin ketsupista tästä

Valmistusohje

  • Aloita valmistelemalla perunat.
  • Pese perunat ja leikkaa kuorineen lohkoiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja laita perunoiden joukkoon.
  • Mausta vielä suolalla ja chilihiutaleilla.
  • Valuta joukkoon vielä rypsiöljy ja sekoita ainekset.
  • Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä ja kauniin värisiä.
  • Valmista sillä välin coleslaw.

Ainekset

4 annosta
Coleslaw:
  • 300 g varhaiskaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1 dl jogurttia
  • 2 dl Heinz Seriously Good majoneesi
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 tl sinappia
Tarkemmat tuotetiedot Heinzin majoneesista tästä

Valmistusohje

  • Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuori ja raasta porkkanat ja lisää kaalin joukkoon.
  • Sekoita jogurtti, Heinz majoneesi, suola, mustapippuria, hunaja ja viinietikka keskenään ja tarkista maku.
  • Sekoita kastike raasteen joukkoon.

Ainekset

4 annosta
Halloumiranskalaiset:
  • 3 pkt halloumijuustoa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • rypsiöljyä (paistamiseen)

Valmistusohje

  • Poista halloumijuustot pakkauksistaan ja huuhtele halutessasi. Kuivaa talouspaperilla.
  • Leikkaa halloumijuusto sormen paksuisiksi tikuiksi.
  • Sekoita vehnäjauhot, korppujauhot, suola ja paprikajauhe keskenään ja kääntele juustopalat jauhoseoksessa.
  • Kuumenna rypsiöljyä pannulla ja paista juustot välillä käännellen, kunnes ovat kauniin värisiä.
  • Valmista seuraksi dippikastikkeet.

Ainekset

4 annosta
Dippikastike 1:
  • Heinz Seriously Good majoneesia
  • Heinz Tomaattiketsuppi ei lisättyä sokeria ja suolaa
Dippikastike 2:
  • Heinz Seriously Good majoneesia
  • kuivattua rakuunaa tai muuta yrttiä
Dippikastike 3:
  • Heinz Seriously Good majoneesia
  • chilihiutaleita

Valmistusohje

  • Laita Heinz majoneesia pieniin kulhoihin ja sekoita majoneesin joukkoon kuivattuja yrttejä, chilihiutaleita ja Heinz ketsuppia.
  • Tarjoa myös ketsuppia ja majoneesia dippikastikkeeksi sellaisenaan.
  • Herkuttele hyvässä seurassa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä