Ystävänpäivän mansikkaiset marenkikupit
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Mikromarengit:
- 1 munanvalkuainen
- 250 g Dansukker Mansikanmakuista Tomusokeria
Lisäksi:
- 1 dl vispikermaa
- 1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
- 1 tl Dansukker vaniljasokeria
- 200 g tuoreita mansikoita
- tuoretta minttua
Valmistusohje
- Laita munanvalkuainen kulhoon.
- Vaivaa käsin joukkoon mansikanmakuinen tomusokeri, kunnes saat tasaisen taikinan.
- Vaivaa taikinasta tanko ja irrota siitä pieniä nokareita.
- Pyöritä palloiksi leivinpaperilla suojatun mikroaaltouunilautasen päälle.
- Laita nokareita harvakseltaan ja jätä kypsennysvaraa.
- Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla noin minuutti ja jatka pienissä erissä tarvittaessa.
- Mikroaaltouunissa, jossa on pyörivä alusta, tarkista, että alusta mahtuu pyörimään leivinpaperista huolimatta, näin marengit kypsyvät tasaisesti, eivätkä pala.
- Vaahdota vispikerma ja mausta Siro erikoishienolla sokerilla ja vaniljasokerilla.
- Paloittele mansikat halutessasi.
- Kokoa marengeista, kermavaahdosta ja mansikoista ihana kerrosjälkiruoka kulhoihin. Koristele mintulla.
- Tarjoa!