Ystävänpäivän mansikkaiset marenkikupit

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker

Mikromarengit ovat helppotekoisia ja nopeita valmistaa. Nopea kypsennys pitää marengin värin myös upeana. Valmista vaikka ystävänpäivää juhlistamaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Mikromarengit:
  • 1 munanvalkuainen
  • 250 g Dansukker Mansikanmakuista Tomusokeria
Lisäksi:
  • 1 dl vispikermaa
  • 1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker vaniljasokeria
  • 200 g tuoreita mansikoita
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Laita munanvalkuainen kulhoon.
  • Vaivaa käsin joukkoon mansikanmakuinen tomusokeri, kunnes saat tasaisen taikinan.
  • Vaivaa taikinasta tanko ja irrota siitä pieniä nokareita.
  • Pyöritä palloiksi leivinpaperilla suojatun mikroaaltouunilautasen päälle.
  • Laita nokareita harvakseltaan ja jätä kypsennysvaraa.
  • Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla noin minuutti ja jatka pienissä erissä tarvittaessa.
  • Mikroaaltouunissa, jossa on pyörivä alusta, tarkista, että alusta mahtuu pyörimään leivinpaperista huolimatta, näin marengit kypsyvät tasaisesti, eivätkä pala.
  • Vaahdota vispikerma ja mausta Siro erikoishienolla sokerilla ja vaniljasokerilla.
  • Paloittele mansikat halutessasi.
  • Kokoa marengeista, kermavaahdosta ja mansikoista ihana kerrosjälkiruoka kulhoihin. Koristele mintulla.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä