Uunimakkara kasviksilla

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Uunimakkara kasviksilla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Uunimakkara on suomalaisten buffetpöytien suosikkiruokaa. Milloin viimeksi olet valmistanut sitä itse? Tällä reseptillä valmistaessa saat myös lisukkeet kätevästi yhdellä kertaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 310/250 g kidneypapuja
  • 500 g lenkkimakkaraa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 200 g herkkusieniä
  • 200 g chili-paprikatuorejuustoa

Valmistusohje

  • Laita kidneypavut reunalliseen uunivuokaan.
  • Poista lenkkimakkarasta kuori ja laita se makkarat uunivuokaan. Leikkaa makkaraan viiltoja.
  • Laita makkaroiden keskelle kirsikkatomaatit. Kuori punasipuli ja leikkaa lohkoiksi. Laita lohkot uunivuokaan yhdessä lohkottujen herkkusienten kanssa.
  • Leikkaa chili-paprikatuorejuusto paloiksi ja painele makkaraan leikattuihin viiltoihin.
  • Paista 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa halutessasi uunimakkara peruna- tai bataattisoseen kanssa.
Uunimakkara

Saatat pitää myös...

Katso myös perinteisempi versio uunimakkarasta

Uunimakkara

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä