Makkaraa Tikka Masala

Uusimmat reseptit
Advertising information
Tikka Masala on intialaista, maustettua pataruokaa, jonka pääraaka-aineena on useimmiten broileri tai lammas.
Valmistin aterian hyvin suomalaisista raaka-aineista.
Erittäin hyvää, vaikka sanonkin!
Makkaraa Tikka Masala
margariinia, voita tai ruokaöljyä
100 g juuriselleriä kuutioina
150 g palsternakkaa kuutioina
2 isoa sipulia silppuna tai lohkoina
1/2 pieni purjo ohuina puolirenkaina
1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
400 g makkaraa kuutioina
7 1/2 dl vettä
400 g Uncle Ben’s Indian Tikka Masala kastiketta
10 pienehköä perunaa
Kuumenna rasva padassa. Lisää joukkoon juuriselleri, palsternakka, sipulit ja hetken päästä kesäkurpitsa.
Leikkaa joukkoon makkara, kääntele hetki.
Lisää vesi ja Tikka Masala kastike, kiehauta.
Lisää joukkoon paloitellut perunat ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ja perunat ovat kypsiä.
Koristele persiljalla.