Makkara-kasvispaistos
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä
Makkara-kasvispaistos muistuttaa pyttipannua ja voitkin lisätä joukkoon omia suosikkikasviksia.
Nauti kesäpäivästä ja anna ruoan valmistua grillissä välillä sekoitellen. Tähän ruokaan olen käyttänyt uutta, lihaisaa Kabanossi Karskia, mutta toki muutkin makkarat käyvät.
Advertising information
Makkara-kasvispaistos
1 pkt (300 g) HK Kabanossi Karskia paloiteltuna tai muuta makkaraa
½ kg uuden sadon perunoita
2 sipulia lohkoina
½ pieni kesäkurpitsa
1 paprika
2 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2-1 tl paprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
Lohko hyvin pestyt uuden sadon perunat, sipulit, kesäkurpitsa ja paprika. Hienonna valkosipuli. Sekoita se öljyyn paprikajauheen ja chilijauheen kanssa. Kaada seos vuokaan ja kääntele tasaiseksi. Paloittele joukkoon Karski Kabanossit. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja kypsennä grillissä välillä seosta käännellen.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.