Chorizomakkaraa, sinappimuusia ja ratatouillea
- 5 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Nevalan Peruna
Tämä maistuva makkara-annos sopii vaikka illanistujaistarjottavaksi. Helppoa ja taatusti maistuvaa. Kokeile!
Nevalan parhaat perunaherkut löydät hyvin varusteltujen kauppojen eineshyllyiltä ja jos et löydä, pyydä tilaamaan. Tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia arkea helpottavia tuotteita, joiden maku on upean kermainen ja tuotteet soveltuvat myös keliaakikoille ja laktoositonta ruokavaliota noudattaville.
Advertising information
Ainekset
3 annosta
- 4-6 chorizomakkaraa
- 600 g Nevalan parhaat perunaherkut, valmis perunamuusi
- 2 rkl mietoa, karkeaa Dijon-sinappia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 sipulia
- 1 punainen paprika
- 1 kesäkurpitsa
- 5 tomaattia
- (1 pieni munakoiso)
- 2 rkl rypsiöljyä
- mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
- kuivattua rakuunaa TAI
- tuoretta rakuunaa TAI
- kuivattua timjamia TAI
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
- Ota chorizomakkarat huoneenlämpöön odottamaan paistamista.
- Laita valmis perunamuusi kattilaan yhdessä Dijon-sinapin kanssa. Sekoita ja kuumenna.
- Valmista ratatouille.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa reiluiksi suupaloiksi. Lohko tomaatit ja paloittele munakoiso mikäli käytät munakoisoa.
- Kuumenna rypsiöljy ja paista kasviksia hetki kovalla lämmöllä.
- Mausta rouhitulla mustapippurilla, suolalla, rakuunalla tai timjamilla. Tarkista maku.
- Paista chorizomakkarat käännellen ja tarkista että muusi on vielä kuumaa.
- Kokoa annokset lautaselle ja tarjoa chorizomakkaraa heti!