Raparperipiirakka
- 20 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Raparperipiirakka
Ainekset
20-25 annosta
Pohja:
- 3-4 kananmunaa
- 3 dl sokeria
- 100 g margariinia
- 1 ½ dl maitoa
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 ½ tl leivinjauhetta
- 3-4 vartta raparperia paloina
Vaniljakiisseli:
- 3 dl maitoa
- 1 ½ dl sokeria
- n. 2 rkl perunajauhoja
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sitten sulatettu margariini ja lämmin maito vuorotellen.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Ripottele pinnalle raparperipalat ja sokeria.
- Paista raparperipiirakka 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Valmista vaniljakiisseli.
- Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja hämmennä, kunnes sakenee.
- Levitä kuorrute valmiin raparperipiirakan päälle.