Marja-murupiirakka

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Marja-murupiirakka
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

48 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hirvelän logo Hirvelän logo

Kaupallinen yhteistyö Hirvelän

Tämä marja-murupiirakka on hyvää! Mikäli haluat valmistaa gluteenittoman piirakan, käytä vehnäjauhojen tilalla gluteenitonta jauhoseosta. Tuplaa raaka-aineet, mikäli haluat valmistaa pellillisen piirakkaa. Me suomalaiset saamme ruokavaliostamme liian vähän kuitua. Mutta ei hätää, se on helposti korjattavissa. Hirvelän Kaurakuitunen on loistava tapa lisätä ruokavalioon kuitua. Sitä on saatavilla laajasti ympäri Suomen ja sitä voit lisätä smoothieen, puuron päälle tai joukkoon, nauttia jogurtin kanssa tai lisätä erilaisiin leivonnaisiin. Tuote on lisäksi gluteeniton, joten se sopii myös keliaakikoille.

Tutustu Hirvelän tuotteisiin

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Hirvelän Kaurakuitunen
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 125 g voita TAI
  • 125 g rypsiöljyä (vaihtoehto)
  • 1 kananmuna
  • 1 dl jogurttia TAI
  • 1 dl maitorahkaa (vaihtoehto)
Lisäksi:
  • 5 dl marjoja
  • ½ dl sokeria

Valmistusohje

  • Mittaa kulhoon vehnäjauhot, Kaurakuitunen, vaniljasokeri, ruokasooda ja sulatettu voi tai rypsiöljy.
  • Nypi ryynimäiseksi seokseksi. Ota sivuun 1 dl seosta ja lisää loppuseokseen kananmuna ja jogurtti tai maitorahka.
  • Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan tai piirakkavuokaan.
  • Levitä taikinan päälle marjat ja sokeri ja ripottele pinnalle muruseos.
  • Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia.
  • Tarjoa marja-murupiirakka sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.
marja-murupiirakka

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä