Pihlaja-marmeladiwienerit
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.
Joko olet kokeillut herkullista Myllyn Paras Wienertaikinaa? Siitä taiot ihanat herkkuleivonnaiset loppuvuoteen ja erilaisilla tuunauksilla toki muulloinkin. Kokeile täytteissä erilaisia paistonkestäviä marmeladeja ja makeisia, saat aina erimakuisen lopputuloksen. Pihlaja-marmeladiwienerit sopivat erityisesti loppuvuoden herkkuhetkiin.
>> Katso lisää Myllyn Parhaan reseptejä <<Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 1 pkt Myllyn Paras Wienertaikinaa
- 1 dl vaniljakreemijauhetta
- 3 dl maitoa
- 1 dl Pihlaja marmeladia
Lisäksi:
- 1 kananmuna voiteluun
Valmistusohje
- Ota Wienertaikina sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä ja levitä ne leivinpaperin päälle väljästi.
- Sekoita sillä välin vaniljakreemijauhe ja maito ja sekoita tasaiseksi. Anna jähmettyä.
- Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja nosta jokainen neljä kulmaa keskelle. Nipistä kiinni keskeltä.
- Riko kananmuna kulhoon ja voitele wienerit kananmunalla.
- Laita jokaisen wienerin keskelle teelusikallinen Pihlaja-marmeladia ja iso lusikallinen vaniljakreemiä. Paista 200-225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä reunoilta.
- Voit halutessasi lisätä marmeladia vaniljakreemin päälle.
- Jäähtyneinä pihlaja-marmeladiwienerit ovat rapeita.