Överisuklaiset lehtitaikinaleivonnaiset

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Överisuklaiset lehtitaikinaleivonnaiset
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

28 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Nyt leivotaan överisuklaiset lehtitaikinaleivonnaiset! Vain muutama raaka-aine ja huh mitä herkkua! Kokeile! Nappaa kaupan pakastealtaasta palmuöljytön lehtitaikina levyinä, sulata ja käännä sisään suosikkisuklaata. Paista ja nauti!

Advertising information

Ainekset

5 annosta
  • 500 g Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
  • 2 ½ Mignon suklaamunia TAI
  • 2 Kismet -suklaapatukkaa (vaihtoehto) TAI
  • 3-5 Suffeli-patukkaa
Voiteluun:
  • 1 kananmuna
  • raesokeria

Valmistusohje

  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön vieretysten.
  • Kuori ja halkaise Mignon suklaamunat puolikkaiksi. Voit halutessasi käyttää myös Kismet -suklaata tai Suffeli -patukoita.
  • Laita suklaa keskelle lehtitaikinalevyä ja käännä taikina suklaan yli siten, että saumakohta jää alle.
  • Laita leivonnaiset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Voitele kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
  • Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  • Vinkki! Sulata halutessasi Mignon suklaata lautasella puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Valuta suklaata leivonnaisten päälle.
  • Tarjoa!
Överisuklaiset lehtitaikinaleivonnaiset

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä