Omenakeikaukset voitaikinasta

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
omenakeikaukset voitaikinasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

62 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Kaikki muistavat varmasti keikauskakun? Omenakeikaukset voitaikinasta on mainio keikausversio voitaikinalevyistä valmistettuna. Voit halutessasi leikata valmiit leivonnaiset vielä neliöiksi tai nauttia sellaisenaan tai kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

Advertising information

Video: Omenakeikaukset voitaikinasta

Ainekset

5 annosta
  • 500 g voitaikinalevyjä
  • n. 10 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2-3 kotimaista omenaa
  • n. 10 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 tl kanelia
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

  • Ota voitaikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle.
  • Laita leivinpaperiarkki uunipellille.
  • Laita voitaikinalevyn pituudelta hunajaa leivinpaperin päälle.
  • Poista omenoista siemenkodat ja leikkaa omenat viipaleiksi.
  • Laita omenaviipaleita hunajan päälle peräkkäin.
  • Valuta päälle vielä hunajaa kauttaaltaan ja ripottele päälle kanelia.
  • Laita päälle sulanut voitaikinalevy ja voitele kananmunalla. Toista, kunnes kaikki ainekset on käytetty.
  • Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Ota pois uunista ja käännä lastalla toisinpäin.
  • Tarjoa omenakeikausleivokset sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.
omenakeikaukset voitaikinasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä