Omenakeikaukset voitaikinasta
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Omenakeikaukset voitaikinasta
Ainekset
5 annosta
- 500 g voitaikinalevyjä
- n. 10 rkl juoksevaa hunajaa
- 2-3 kotimaista omenaa
- n. 10 rkl juoksevaa hunajaa
- 2 tl kanelia
- 1 kananmuna
Valmistusohje
- Ota voitaikinalevyt sulamaan vieretysten työlaudalle.
- Laita leivinpaperiarkki uunipellille.
- Laita voitaikinalevyn pituudelta hunajaa leivinpaperin päälle.
- Poista omenoista siemenkodat ja leikkaa omenat viipaleiksi.
- Laita omenaviipaleita hunajan päälle peräkkäin.
- Valuta päälle vielä hunajaa kauttaaltaan ja ripottele päälle kanelia.
- Laita päälle sulanut voitaikinalevy ja voitele kananmunalla. Toista, kunnes kaikki ainekset on käytetty.
- Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Ota pois uunista ja käännä lastalla toisinpäin.
- Tarjoa omenakeikausleivokset sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.