Mutakakku airfryerilla
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Perinteinen mutakakku?
Tässä klassinen resepti tämän syntisen helpon herkun tekemiseen.
Ainekset
2-3 annosta
- 50 g huoneenlämpöistä voita
- ½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
- ¾ dl vehnäjauhoja TAI
- ¾ dl gluteenitonta jauhoseosta (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Vaahdota huoneenlämpöistä voita hetki sähkövatkaimella.
- Lisää sokeri ja jatka vaahdottamista muutama minuutti.
- Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita.
- Vuoraa airfryerin paistovuoka leivinpaperilla.
- Kaada taikina vuoan pohjalle ja levitä tasaiseksi.
- Säädä lämpötila 160 asteeseen ja paista 20 minuuttia kunnes mutakakku on sopivan kypsää.
- Tarjoa mutakakun seuraksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.