Mutakakku airfryerilla

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mutakakku airfryerilla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

71 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Oletko innostunut airfryerista? Sillä valmistat helposti energiaa säästäen ruoat ja leivonnaiset. Kovin isoa annosta ei kerralla saa, mutta se säästää toisaalta myös ruokahävikkiä. Tästä mutakakusta riittää 2-3 henkilölle.

Advertising information

Mutakakku

Perinteinen mutakakku?

Tässä klassinen resepti tämän syntisen helpon herkun tekemiseen.

Mutakakku eli Mudcake

Ainekset

2-3 annosta
  • 50 g huoneenlämpöistä voita
  • ½ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • ¾ dl vehnäjauhoja TAI
  • ¾ dl gluteenitonta jauhoseosta (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Vaahdota huoneenlämpöistä voita hetki sähkövatkaimella.
  • Lisää sokeri ja jatka vaahdottamista muutama minuutti.
  • Lisää kananmuna ja vatkaa tasaiseksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita.
  • Vuoraa airfryerin paistovuoka leivinpaperilla.
  • Kaada taikina vuoan pohjalle ja levitä tasaiseksi.
  • Säädä lämpötila 160 asteeseen ja paista 20 minuuttia kunnes mutakakku on sopivan kypsää.
  • Tarjoa mutakakun seuraksi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
Mutakakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä