Mustikkaiset kinuski-pullasuukot

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Ihanat pullasuukot
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Nämä ihanat pullasuukot maistuvat mustikalta ja kinuskilta. Täytteitä voit toki varioida oman mieltymyksesi mukaan.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 2 ½ dl maitoa
  • 25 g tuorehiivaa
  • 1 dl sokeria
  • ½ dl suolaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 1 kananmuna
  • n. 7 dl vehnäjauhoja
  • voita
Voiteluun:
  • 1 kananmuna
Pinnalle:
  • 1 dl raesokeria
Lisäksi:
  • 50 g voita
  • ½ dl sokeria
  • ½ tl vaniljasokeria
Täyte:
  • mustikkahilloa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g kinuskikreemiä

Valmistusohje

  • Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva.
  • Lisää sokeri, suola, kardemumma ja kananmuna. Lisää vehnäjauhoja vähän kerrallaan ja vaivaa, kunnes saat pehmeän, mutta mukavan tuntuisen taikinan.
  • Anna kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  • Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä tangoksi.
  • Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi. Kaulitse pikkupullat soikeiksi.
  • Sekoita huoneenlämpöinen voi, sokeri ja tomusokeri keskenään ja levitä seosta kaulittujen pullalevyjen päälle.
  • Käännä pullat kahteen osaan ja painele reunoista kiinni.
  • Kohota vielä liinan alla noin 15 minuuttia.
  • Voitele pinta kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
  • Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Jäähdytä.
  • Raota suukkoja ja laita perälle mustikkahilloa.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon valmis kinuskikreemi.
  • Laita seosta pullien sisälle.
  • Tarjoa mustikkaiset kinuski-pullasuukot!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä