Kookosvohvelit ja mascarpone-valkosuklaavaahtoa

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kookosvohvelit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Onko kesäjuhlia tiedossa vai tekeekö muuten vaan mieli tarjota ihania pieniä makeita suupaloja? Nyt kaivetaan esille vohveliraudat. Valmista ihania kookoksisia vohveleita, paloittele ne sydämen muotoisiksi ja tarjoa seuraksi valkosuklaalla maustettua mascarponevaahtoa ja Bonne soseita, joista jokainen voi valita mieluista sosetta seuraksi. Voit toki myös valuttaa päälle sosetta jo valmiiksi -ihan kuinka haluat.

Oletko jo tutustunut Bonne soseisiin? Sataprosenttiset soseet ovat upean makuisia ja monipuolisia käyttää. Ne sopivat niin smoothieihin, puuroihin ja kiisseleihin, jogurtin kanssa tai vaikka liharuokien kastikkeisiin, marinadeihin, juomiin ja erilaisten leivosten täytteeksi tai pinnalle. Tarjoa myös lettujen, pannukakun ja vohveleiden seurana.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
8 isoa vohvelia, 40 sydäntä
  • 2 ½ dl kookosmaitoa
  • 2 ½ dl maitoa
  • 2-3 kananmunaa
  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ dl sulatettua voita TAI
  • ½ dl rypsiöljyä (vaihtoehto)
Mascarponevaahto:
  • 400 g mascarponejuustoa
  • 200 g valkosuklaata
  • (1 tl) vaniljasokeria)
Lisäksi:
  • 100% Bonne Mangososetta
  • 100% Bonne Banaanisosetta
  • 100% Bonne Omena-Päärynä-Vaniljasosetta

Valmistusohje

  • Laita kookosmaito ja maito kulhoon.
  • Riko joukkoon kananmunat ja sekoita. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe sekä sulatettu voi tai rypsiöljy.
  • Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Paista kuumassa vohveliraudassa ja leikkaa sydämen mallisiksi paloiksi ja laita tarjoiluvadille.
  • Valmista seuraksi mascarponevaahto.
  • Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes valkosuklaa on sulanut.
  • Vaahdota mascarponejuusto ja sekoita joukkoon sulatettu valkosuklaa ja halutessasi vaniljasokeri.
  • Pursota nokare mascarponevaahtoa jokaisen vohvelisydämen päälle ja valuta päälle tai tarjoa erikseen Bonne soseita.
  • Nauti kookosvohvelit arkena tai tarjoa illanistujaisissa.
Kookosvohvelit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä