Kääretorttu

  • 15 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

296 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

12 annosta
Pohja
  • 4 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 1½ dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
Täyte ja kuorrute
  • 200-300 g lakkahilloa
  • tai jotain muuta hilloa tai marmeladia
  • 2½ dl Flora vispiä
  • 250 g maitorahkaa
  • maun mukaan sokeria
  • ja vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Vatkaa munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi, lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, reunalliselle uunipellille.
  • Paista 225-asteisessa uunissa n. 7 minuuttia.
  • Kumoa pohja toiselle leivinpaperille.
  • Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja lisää muut aineet.
  • Levitä ensin hillo pohjalevylle, sitten rahkatäytettä ja lopuksi kääri rullalle.
  • Levitä loput rahkaseoksesta pinnalle, koristele mielesi mukaan.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä