Kääretorttu
- 15 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
12 annosta
Pohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1½ dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte ja kuorrute
- 200-300 g lakkahilloa
- tai jotain muuta hilloa tai marmeladia
- 2½ dl Flora vispiä
- 250 g maitorahkaa
- maun mukaan sokeria
- ja vaniljasokeria
Valmistusohje
- Vatkaa munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi, lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, reunalliselle uunipellille.
- Paista 225-asteisessa uunissa n. 7 minuuttia.
- Kumoa pohja toiselle leivinpaperille.
- Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja lisää muut aineet.
- Levitä ensin hillo pohjalevylle, sitten rahkatäytettä ja lopuksi kääri rullalle.
- Levitä loput rahkaseoksesta pinnalle, koristele mielesi mukaan.