Cronutsit
- 20 min Työaika
- 1 h 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, laktoositon, vegaaninen
- 1 l rypsiöljyä
Lisäksi:
- 200 g maitosuklaata
- maun mukaan makeisia TAI
- maun mukaan kakunkoristerakeita (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin tuntia aiemmin ja vaivaa ne sitten yhdeksi palloksi.
- Pyöritä tasapaksuksi tangoksi ja jaa kahdeksaan yhtä suureen osaan.
- Pyöritä jokainen osa palloiksi ja pyöräytä jokaisen keskelle reikä.
- Kuumenna öljy kattilassa. Varaa viereen kansi siltä varalta, että rasva syttyisi palamaan. Kannella saat liekin sammutettua.
- Laita kuuman öljyn joukkoon cronutsit aluksi yksi kerrallaan ja paista muutama minuutti molemmin puolin. Käännä metallisella reikäkauhalla varovasti.
- Nosta valumaan talouspaperin päälle lautaselle ja jäähdytä hetki.
- Sulata paloiteltu maitosuklaa mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
- Kastele cronutsit suklaassa ja ripottele päälle erilaisia makeisia tai kakunkoristerakeita.
- Tarjoa!