Banaanineliöt

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
banaaninelio
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

ResQ Club ResQ Club

Tummuneista banaaneista valmistat ihastuttavat kakut ja leivonnaiset ja kuorrutteen voit valmistaa kaapista löytyvistä erilaisista aineksista.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 300 g voita TAI
  • 300 g margariinia (vaihtoehto)
  • 4 dl sokeria
  • 5 kanananmunaa
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 4 banaania
  • 1 dl maitoa
Kuorrutus:
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 200 g Nutellaa
Lisäksi:
  • (hilloa tai marmeladia)
  • halvaa
  • suolapähkinöitä

Valmistusohje

  • Vaahdota voi tai margariini ja sokeri.
  • Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Soseuta banaanit ja lisää taikinaan sekoittaen kerman kanssa.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Valmista kuorrute. Vatkaa mascarponejuusto ja Nutella keskenään ja pursota nokareita ruuduiksi leikattujen palojen päälle.
  • Mikäli kaapissasi on ylimääräistä hilloa jolle ei ole käyttöä, voit pursottaa nokareen hilloa Nutella-täytteen viereen tai alle.
  • Murenna pinnalle halvaa ja ripottele päälle suolapähkinöitä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä