Banaanineliöt
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 300 g voita TAI
- 300 g margariinia (vaihtoehto)
- 4 dl sokeria
- 5 kanananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 2 tl ruokasoodaa
- 4 banaania
- 1 dl maitoa
Kuorrutus:
- 250 g mascarponejuustoa
- 200 g Nutellaa
Lisäksi:
- (hilloa tai marmeladia)
- halvaa
- suolapähkinöitä
Valmistusohje
- Vaahdota voi tai margariini ja sokeri.
- Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Soseuta banaanit ja lisää taikinaan sekoittaen kerman kanssa.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Valmista kuorrute. Vatkaa mascarponejuusto ja Nutella keskenään ja pursota nokareita ruuduiksi leikattujen palojen päälle.
- Mikäli kaapissasi on ylimääräistä hilloa jolle ei ole käyttöä, voit pursottaa nokareen hilloa Nutella-täytteen viereen tai alle.
- Murenna pinnalle halvaa ja ripottele päälle suolapähkinöitä.