Britakakku (gluteeniton) (Taava)

Lukijan resepti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

221 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • munankeltuainen
  • sokeri
  • perunajauho
  • leivinjauhe
  • munanvalkuainen
  • mantelihiutale
  • kerma
  • maitorahka
  • pakastevadelma
  • vaniljaesanssi

Tämä resepti on lukijan lisäämä. Hellapoliisi ei ota vastuuta reseptin toimivuudesta.

Britakakku (gluteeniton)

Pohja:
4 keltuaista
2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Marenki:
4 valkuaista
2 dl sokeria
½ dl mantelihiutaleita

Täyte:
2 dl kermaa vaahdotettuna
1 dl maitorahkaa
1 ps pakastevadelmia
tippa vaniljaesanssia
½ dl sokeria

Tee ensin pohja ja kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Vatkaa sitten marenki kovaksi vaahdoksi ja lisää se taikinan päälle. Paista 175 asteessa noin 25 min. Paistat siis sekä pohjan, että marengin yhtä aikaa.
Puolita torttu, täytä toinen puoli ja nosta toinen täytteen päälle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä