Britakakku (gluteeniton) (Taava)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- munankeltuainen
- sokeri
- perunajauho
- leivinjauhe
- munanvalkuainen
- mantelihiutale
- kerma
- maitorahka
- pakastevadelma
- vaniljaesanssi
Tämä resepti on lukijan lisäämä. Hellapoliisi ei ota vastuuta reseptin toimivuudesta.
Britakakku (gluteeniton)
Pohja:
4 keltuaista
2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Marenki:
4 valkuaista
2 dl sokeria
½ dl mantelihiutaleita
Täyte:
2 dl kermaa vaahdotettuna
1 dl maitorahkaa
1 ps pakastevadelmia
tippa vaniljaesanssia
½ dl sokeria
Tee ensin pohja ja kaada taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Vatkaa sitten marenki kovaksi vaahdoksi ja lisää se taikinan päälle. Paista 175 asteessa noin 25 min. Paistat siis sekä pohjan, että marengin yhtä aikaa.
Puolita torttu, täytä toinen puoli ja nosta toinen täytteen päälle.