Tuunattu makaroonilaatikko (Jenna P.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 400 g jauhelihaa (nauta tai sika-nauta)
- 1 iso sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 prk juustokermaa (3 juustoa)
- 2 tomaattia
- 100-150 g juustoraastetta
- mustapippuria
- suolaa maun mukaan
Valmistusohje
- Keitä makarooit al denteksi.
- Ruskista ja mausta jauheliha ja sipulit.
- Sekoita jauheliha ja makaronit ja kumoa uunivuokaan.
- Lisää juustokerma
- Pinnalle siivutetut tomaatit ja juustoraaste.
- Itse laitan niin, että suuriman osan juustoraasteesta laitan alinmaiseksi, sitten tomaatit ja vain vähän päälle juustoraastetta, jolloin tomaatit "kuivuvat" uunissa.
- Paista kunnes tomaatit kuivahtavat ja juusto ruskistuvat.
- Jos on suuri sipulin ystävä, voi laittaa pinnalle myös sipulirenkaita.