Valkosuklaa-daimkakku (Minna A.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Eniten kehuja on saanut valkosuklaa-daimkakku. Kiitos siis ohjeesta!

Valkosuklaa-daimkakku

Pohja:
300 g Rainbow’n tummia täytekeksejä muruina
100 g margariinia tai voita sulatettuna

 

Täyte:
2,5 dl Flora vispiä tai muuta kermaa
1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa
kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.
Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata
liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada
liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte
vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.
Koristele miten haluat.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä