Tummat valkosuklaiset muffinit (Heidi K.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tummat valkosuklaiset muffinit

100 g tummaa suklaata
100 g margariinia
2 munaa
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivijauhetta
0,5 tl suolaa
50 g valkoista suklaata (itse olen aina laittanut hieman enemmän)
100 g saksanpähkinä- tai mantelirouhetta
tomusokeria päälle

Sulata
tumma suklaa ja margariini meidolla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja
jäähdytä sitten hieman. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää
sulatettu suklaa vaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele
aineet taikinaan. Paloita valkoinen suklaa haluamasi kokoisiksi
paloiksi (mitä isompia sen parempi) ja lisää suklaa ja pähkinärouheet
taikinaan. Paista 225 asteessa n. 15-20 min. Ripottele päälle
tomusokeria, kun tarjoilet jäähtyneitä muffinsseja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä