Tummat valkosuklaiset muffinit (Heidi K.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tummat valkosuklaiset muffinit
100 g tummaa suklaata
100 g margariinia
2 munaa
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivijauhetta
0,5 tl suolaa
50 g valkoista suklaata (itse olen aina laittanut hieman enemmän)
100 g saksanpähkinä- tai mantelirouhetta
tomusokeria päälle
Sulata
tumma suklaa ja margariini meidolla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja
jäähdytä sitten hieman. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää
sulatettu suklaa vaahtoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele
aineet taikinaan. Paloita valkoinen suklaa haluamasi kokoisiksi
paloiksi (mitä isompia sen parempi) ja lisää suklaa ja pähkinärouheet
taikinaan. Paista 225 asteessa n. 15-20 min. Ripottele päälle
tomusokeria, kun tarjoilet jäähtyneitä muffinsseja.