Suklaakirsikkakääretorttu (Tarja R.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Suklaakirsikkakääretorttu

Tämä suklainen kääretorttuohje on nopeasti pyöräytettävä kahvipöydän herkku ja maistuu "vauvasta vaariin".

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk rahkaa
0,5 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl punaisia säilykekirsikoita pieninä paloina
1,5 dl maitosuklaarouhetta
1 prk Flora vispiä vaahdotettuna

Vaahdota
munat ja sokeri, lisää seokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Paista pohjaa 225 asteessa n. 5 min. Sekoita täytteen ainekset
keskenään ja levitä jäähtyneelle pohjalle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä