Suklaakakku (Miriam R.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Suklaakakku
Pohja:
1 pkt/n.200g suklaamurukeksejä
100 g suolatonta voita
Päällys:
200 g appelsiini tuorejuustoa
200 g taloussuklaa
100 g valkoinen suklaa
4 lehteä Liivatetta
2 dl vispikermaa
1 mehukas appelsiini
Murskaa keksit vaikka Jukka-Hakka-vasaralla tai lihanuijalla. Lisää sulatettu voi. Taputtele seos kelmutetun vuan pohjalle.
Sulata
suklaa, vatkaa kerma ja yhdistä nämä tuorejuustoon. Liota liivatteet
kylmässä vedessä ja lisää kiehuvaan appelssiinimehuun. Kaada liivate
kermaseokseen ja lisää koko "taikina" keksiseoksen päälle.
Jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.
Päälle koristeeksi raastettua suklaata!