Suklaakakku (Miriam R.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

0 arvostelua. Keskiarvo: 0/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Suklaakakku

Pohja:
1 pkt/n.200g suklaamurukeksejä
100 g suolatonta voita

Päällys:
200 g appelsiini tuorejuustoa
200 g taloussuklaa
100 g valkoinen suklaa
4 lehteä Liivatetta
2 dl vispikermaa
1 mehukas appelsiini

Murskaa keksit vaikka Jukka-Hakka-vasaralla tai lihanuijalla. Lisää sulatettu voi. Taputtele seos kelmutetun vuan pohjalle.

Sulata
suklaa, vatkaa kerma ja yhdistä nämä tuorejuustoon. Liota liivatteet
kylmässä vedessä ja lisää kiehuvaan appelssiinimehuun. Kaada liivate
kermaseokseen ja lisää koko "taikina" keksiseoksen päälle.

Jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

Päälle koristeeksi raastettua suklaata!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä