Raparperipiirakka (Eeva M.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Raparperipiirakka

Pohja:
1 dl sokeria
150 g voita
1 kananmuna
2 dl jauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl laivinjauhoja

Täyte:
3 dl raparperia
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
1½ dl sokeia
1 tl vanilijasokeria

Vaahdota sokeri ja pehmeä voi keskenään.
Lisää kananmuna joukkoon ja sekoita.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.
Levitä voidellulle piirakkavuoalle.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
Paista 200 asteessa n. 30 min alatasossa. Tarjoa vanilijakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Nam 🙂

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä