Raparperinlehti (Maria)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Nyt on parasta raparperi aikaa joten annan hyvän ohjeen piirakalle, ja se on hyvää!


Raparperinlehti


300g raparperejä

175g margariiniä

3 munaa

2 1/2 dl sokeria

3 1/2 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan margariinin kanssa.
Kumoa taikina voideltuun vuokaan, irtopohja vuoka kannattaa vuorata leivinpaperilla muuten jää ikävät jäljet vuokaan.
Pese,kuori raparperit ja pilko ne noin 2-3cm tikuiksi jotka tökkäät pystyyn taikinaan.
Ripsauta vielä päälle lopuksi raesokeria koristeeksi.
Paista 175/n. 50 min.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä