Moussaka (Tuula H.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä ohje on ollut muistaakseni Kodin Kuvalehdessä tai vastaavassa
lehdessä.
Hyvää, NAM!

Moussaka



Ruokaan tulee
kesäkurpitsaa
munakoisoa
jauhelihaa
säilöttyjä tai
tuoreita tomaatteja
juustoraastetta
2½dl oliiviöljyä
tuoretta
basilikaa
valkosipulia

Tee öljy, basilika ja valkosipuli sekoitus valmiiksi ja anna tekeytyä
n. 2h; öljyn sekaan pilkottu basilika ja puristettu valkosipuli.
Viipaloi munakoiso ja itketä sitä(suolaa pinnalle, pyyhi sitten
kuivaksi). Samoin viipaloi kesäkurpitsa.
Paista ja mausta halutessasi jauheliha. Lado ainekset kerroksittain
vuokaan, laita öljyseosta myös kerroksiin. Päälle tomaatit.
Anna hautua 175 astetta n.40min, lisää juustoraaste ja laita päälle
foliota, jos et halua kärähdystä. Ota pois, kun juusto sulanut.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä