Meksikolainen pastalaatikko (Tii)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämän ohjeen olen joskus löytänyt jostain lehdestä.
On hyvää vaihtelua perinteiseen makaroonilaatikkoon.
Tässä alkuperäisessä ohjeessa ei kyllä ole tomaattia,mutta voihan sitä
halutessaan lisätä.Itse käytin Mexican kastikkeen sijasta tacosoosia.

Meksikolainen pastalaatikko

 n.500 g pastaa

Jauhelihakastike:

700g jauhelihaa

1 iso sipuli

1tlk mexican-ateriakastiketta

1 paprika

Valkokastike:

4rkl margariinia

6rkl vehnäjauhoja

1 l maitoa

suolaa,mustapippuria ja muskottipähkinää

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista jauheliha ja sipuli. Lisää mexican-kastike ja kuutioitu
paprika.Anna hetki "kiehahtaa".
Valkokastike:Kuumenna rasva kattilassa,sekoita joukkoon jauhot.Ota
kattila liedeltä ja lisää maito vähitellen samalla sekoittaen. Anna
kastikkeen kiehua hiljalleen 5 min.koko ajan sekoittaen.Mausta.
Laita voideltuun vuokaan keskenään sekoitettu pasta ja
jauhelihakastike.Kaada päälle valkokastike ja laita pinnalle
juustoraastetta. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä