Marokkolainen kanakeitto (Inka)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Marokkolainen kanakeitto 4:lle

250 gr kanan rintapaloja tai suikaleita

2 sipulia

3 sellerinvartta

1 dl persiljaa

1 tl kurkumaa

1.5 tl mustaa pippuria

1 tl suolaa

1 tl kanelia

1.5 tl inkivääriä

1.5 dl vihreitä linssejä

1 litra vettä

2 rkl tomaattipyrettä

50 gr ohutta spagettia tai nuudeleita

(puolikas sitruuna)

Ruskista kanakuutiot tai -suikaleet, sipuli, selleri sekä mausteet
kattilassa. Anna kypsyä noin 5 minuuttia. Lisää linssit ja vesi, sekä
tomaattipyre ja persilja.
Anna hautua noin 25 minuuttia. Riko spagetti tai nuudelit pieniksi
paloiksi ja lisää keittoon, keitä vielä noin 5 minuuttia. Jos keitto on
liian paksua, lisää vettä. Tarjoa keitto halutessasi sitruunan palojen
kanssa.
Ohje on löydetty hieman muunneltuna Ove Pihlin afrikkalaisesta
keittokirjasta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä