Lämmin pastasalaatti (Rimatonna)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Lämmin pastasalaatti
Yhdelle (iso annos)
n.150g eri salaattilaatuja pestynä ja revittynä (lollo rosso,
jääsalaatti, punasalaatti jne)
½ dl gouda-emmental-juustoraastetta
4 mustaa, kivetöntä oliivia
4 kirsikkatomaattia puolitettuina
Tomaattikastike:
½ prk tomaattimurskaa
½ dl tomaattipyreetä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 pieni punasipuli
pitsamaustetta
mustapippuria myllystä
ripaus sokeria ja suolaa
1 dl kypsää jauhelihaa
1 dl kypsää fusilli-pastaa
öljyä
Kuullota valkosipulimurskaa ja kuutioitua sipulia hetki kasarissa.
Lisää tomaattimurska ja pyree, sekoita ja mausta. Anna hautua puolisen
tuntia tai kunnes kastike on keittynyt hieman kokoon. Lisää sekaan
kypsä jauheliha. Tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita.
Sekoita joukkoon kypsä pasta. Lado isolle lautaselle salaateista peti,
kaada keskelle tomaatti-pastakastike. Ripottele sivuille oliivit sekä
kirsikkatomaatin puolikkaat. Ripottele pinnalle juustoraaste, tarjoa
heti. Kaveriksi sopii vaikkapa patonki ja ruokajuomaksi raikas vesi.