Kolmen Suklaan Browniet (Marika)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kolmen Suklaan Browniet
Resepti on alunperin Fazerin,
mutta tapanani on ollut korvata alkuperäisiä aineksia muilla mielestäni
vastaavilla. Eli tässä ohje niin kuin olen tehnyt tätä herkkua, joka
sopii erityisesti näin tammikuussa kaikkien laihislupausten
kruunaajaksi!
200 g voita
200 g tummaa suklaata
1½ dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
50 g valkoista suklaata
50 g maitosuklaata
3 munaa
3 dl sokeria
Sulata
tumma suklaa ja voi vesihauteessa ja anna hieman jäähtyä. Vaahdota
munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kaada suklaa-voi-seos
munavaahdon joukkoon ja kääntele varoen sekaisin. Siivilöi keskenään
sekoitetut jauhot ja kaakaojauhe suklaaseokseen ja sekoita varoen
tasaiseksi. Kääntele sekaan paloiteltu valko- ja maitosuklaa. Suklaat
on hyvä paloitella veitsellä pieniksi paloiksi. Kaada taikina
leivinpaperilla vuorattuun neliönmalliseen (halkaisija n. 20cm)
vuokaan. Paista 175 asteessa noin ½ tuntia, varo ylikypsentämästä!
Browniet kuuluvat olla pehmeitä sisältä ja pinnalta rapeita. ANNA
JÄÄHTYÄ KOKONAAN, MIELUITEN VIILEÄSSÄ! Leikkaa ensin levy neljään
osaan, nämä palat vielä kukin neljään osaan ja pienet ruudut vielä
kolmioiksi.
Browniet säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa
jopa viikon, siis edellyttäen etteivät tule syödyksi. Erityisen hyvää
vaniljajätskin kanssa, halutessasi voit lämmittää jääkaappikylmiä
paloja kymmenisen sekuntia mikrossa ennen herkuttelua.