Kermainen kurpitsakeitto kookoksella (Maija)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tätä keittoa tulee tehtyä erittäin usein, sain rseptin aikanaan
Saksasta siellä au pairina ollessani. On muuten erittäin herkullista!


Kermainen kurpitsakeitto kookoksella

750 g Kurpitsa (keltainen)

1 pieni sipuli

1-2 valkosipulinkynttä

3/4 dl kookoshiutaleita

4 rkl öljyä

0.5 l kasvislientä

2 dl ruokakermaa

suolaa

inkivääriä

Curry- maustetta

1 tl sokeria

Lisät: Patonki, Creme fraiche

1.Pese kurpitsa, leikkaa paloiksi, poista siemenet ja säikeet. Raasta
kurpitsapalat raasteeksi.

2. Leikkaa sipuli pieneksi ja purista valkosipulin kynsi

3. Laita kattilanpohjalle öljy ja anna kuumentua

4. Pehmitä kurpitsaa, sipulia ja valkosipulia kattilassa noin 10 min
miedolla lämmöllä

5.Lisää kasvisliemi sekä kookoshiutaleet
Seuraavaksi sauvasekoittimella kaikki hienoksi pyreeksi.

6.Lisää kerma, inkivääri, curry ja suola ja keitä miedolla lämmöllä 10
min.

7. Tarkista keiton maku, ja lisää tarvittaessa mausteita.
Tarjoa patongin kanssa, ja lisää päälle nokare Creme Fraichea.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä