Kääretorttu (Johanna H.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tätä tein ekan kerran jouluksi, kun odotin esikoistani. Siitä ehkä
herkulliset ja tunteelliset muistot. Joulukakkuna sitä tarjosin, mutta
tietenkin tuo ohje käy joka vuoden aikaan kääretortun nimikkeellä…

Kääretorttu

Pohja:
3 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
2,5 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Paista 200 asteessa n. 10min.

Kostutukseen:
kahvia, johon sulatettu sokeria ja
2-3 rkl Amaretto-likööriä

Täyte:
1 prk appelsiinituorejuustoa (200g)
0,5 dl sokeria
1 tl kanelia
ja lopuksi
2 dl kermaa vaahdotettuna
50 g suklaata rouhittuna

Koristeeksi:
kaakaolla värjättyä kermavaahtoa
rouhittua suklaata
säilykekirsikoita

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä