Juusto-jauhelihaneliöt (HerkkuKirppu)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

0 arvostelua. Keskiarvo: 0/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Herkullisia suolaisia. Helppojakin (ohje kuitenkin vedetty hatusta).


Juusto-jauhelihaneliöt

TARVITSET:

juustoraastetta

tomaattimurskaa
paistettua ja maustettua jauhelihaa (siis paahdettua,
oikeinsanottuna)

valmis-torttutaikinaa (esim. sunnuntai)
voiteluun munaa

VALMISTUS:
Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi ja levitä niiden päälle (keskelle)
tomaattimurskaa. Lisää päälle paahdettua jauhelihaa ja sitten
ripotellen juustoraastetta. Voitele reunat munalla. Paista uunin
keskitasolla, 225 asteessa n.12-15min. (tai niin kauan mitä
torttutaikinapakkauksen takana lukee).

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä