Jauhelihakeitto (Kaisa K.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

1207045236_jauhelihakeitto.jpg

Mielestäni paras keittoruoka on perinteinen jauhelihakeitto. Maistuvaa
ja kevyttä 🙂 Perusjauhelihakeittoa voi tuunata tulisemmaksi vaikkapa
valkosipulitabascolla.

Jauhelihakeitto

1 l vettä

n. 5 perunaa (kiinteä lajike)

2 lihaliemikuutiota

2 pss keittojuureksia

250 g naudan vähärasvaista jauhelihaa

paprikajauhetta

currya

valkosipuli
tabascoa

pippurisekoitusta

Pese ja kuutioi perunat. Laita perunat kiehumaan lihaliemikuutioden
kanssa veden joukkoon, keitä n. 15-20 minuuttia kunnes perunat ovat
kypsiä. Paista tällä välin jauheliha ja mausta se currylla ja
paprikajauheella. Lisää perunoiden joukkoon jäiset keittojuurekset ja
jauheliha. Mausta muutamalla tipalla tabascoa ja pippurisekoituksella.
Anna kiehua vielä viitisen minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä