Jauheliha-spaghettivuoka (Ekku32)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Jauheliha-spaghettivuoka



n.300g spaghettia

prk tomaattimurskaa

5dl kevyt ruokakermaa

400g jauhelihaa

4 valkosipulinkynttä

2 sipulia

mozzarellapallo

lihaliemikuutio

mausteena käytin jauhelihamaustetta ja mustapippuria

Laita spaghetit kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
Paista jauhelihat ja sipulit tilkassa öljyä.Mausta hyvin.Saa olla aika mausteista ennen uuniin laittoa.
Lisää tomaattimurska ja ruokakermat.Anna muhia hetken aikaa.
Ota spaghetit pois kiehumasta ja kaada vesi pois.(saa jäädä raa aksi)Itse keitin 10 minuuttia.
Sekoita ainekset uunivuokaan ja viipaloi päälle mozzarella
uunissa puoli tuntia 200 astetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä