Graavilohileipäkakku (Piku)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

0 arvostelua. Keskiarvo: 0/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Graavilohileipäkakku


1pkt Ruispaahtoleipää

1pkt Vehnäpaahtoleipää


Alimmaiseksi kerrokseksi ruispaahtoleipää ja siitä sitten molempia vuorotellen.

Leipien kostutukseen:

Kasvisliemi kuutio + vettä

Täyte:

3prk Cream fraichea

2prk Savilohi tuorejuustoa

Kourallinen tilliä

Pala kurkkua

300g Graavilohta

1 Keitetty kananmuna

Pienennä tilliä, graavilohi, kurkkua, ja kananmuna kulhoon.
Lisää joukkoon Cream fraichet ja savulohi tuorejuustot ja sekoita sauvasekoittimella tahnaksi.
Tahnaan saa jäädä sattumia aineksista.
Päällyste:
1½prk Cream fraichea
Levittele pinnalle ja reunoille Cream fraichea mahdollisimman tasaiseksi.


Koristelu:

400g Graavilohta

Tilliä

Kurkkua

1 Kirsikka
tomaattia

Viinirypäleitä

2 Kananmunaa

½ Paprikaa

Koristele kakun reunat tillillä.
Päälle kuutoin jokaista tuotetta omiin riveihinsä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä