Embanaditas (Laura)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Embanaditas



Embanaditas eli pikkupiirakat

täyte:

400g jauhelihaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1tl jeeraa

suolaa

mustapippuria

grillausmaustetta

n. 0,5 dl tomaattipyrettä

2dl juustoraastetta

2 pakettia lehtitaikinalevyjä

Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli pannulla. Mausta
juustokuminalla, suolalla, mustapippurilla ja grillausmausteella. Lisää
seokseen tomaattipyree ja juusroraaste. Leikkaa taikinasta esim.
sydänmuotilla paloja. Laita palan päälle n. 1-2rlk täytettä, riippuen
palan koosta. Laita toinen pala täytteen päälle ja kiinnitä palat
toisiinsa painelemalla haarukalla reunat kiinni. Paista uunissa 225
asteessa noin 15min.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä