Embanaditas (Laura)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Embanaditas
Embanaditas eli pikkupiirakat
täyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1tl jeeraa
suolaa
mustapippuria
grillausmaustetta
n. 0,5 dl tomaattipyrettä
2dl juustoraastetta
2 pakettia lehtitaikinalevyjä
Paista jauheliha, sipuli ja valkosipuli pannulla. Mausta
juustokuminalla, suolalla, mustapippurilla ja grillausmausteella. Lisää
seokseen tomaattipyree ja juusroraaste. Leikkaa taikinasta esim.
sydänmuotilla paloja. Laita palan päälle n. 1-2rlk täytettä, riippuen
palan koosta. Laita toinen pala täytteen päälle ja kiinnitä palat
toisiinsa painelemalla haarukalla reunat kiinni. Paista uunissa 225
asteessa noin 15min.